ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕς «ΠΡΑΣΙΝΕΣ» ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

«Πράσινος»… χαμός για Ντομινίκ (Vids, Pics)

Σαν σήμερα, πριν από 21 ακριβώς χρόνια, ο Παναθηναϊκός έφερνε τον τεράστιο Ντομινίκ Γουίλκινς, με τους «πράσινους» οπαδούς να του ετοιμάζουν μία επική υποδοχή.

«Πράσινος»... χαμός για Ντομινίκ (Vids, Pics)

Ιδιαίτερη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σαν σήμερα πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την απόκτηση του τεράστιου σούπερ σταρ του NBA, Ντομινίκ Γουίλκινς.

Στην… ιστορία, εκτός από αυτή την τεράστια μεταγραφή για το «τριφύλλι», γράφτηκε και η υποδοχή που του επιφύλασσαν πάνω 5.000 παραληρούντες οπαδοί του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

dom

Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του πλήθους κόσμου, είχε κλείσει ο δρόμος της παραλιακής και δικαιολογημένα θεωρείται από τις μεγαλύτερες υποδοχές αθλητών.

kosmos

Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Ντομινίκ μέσα στον πανικό έχασε την γυναίκα του Νικόλ και την βρήκε αργότερα, όπου μονολογούσε: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι τρελοί. Θέλω να σας ευχαριστήσω. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Παναθηναϊκό», έλεγε ενθουσιασμένος ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια, ήρθαν και άλλες σκηνές λατρείας για τον Ντομινίκ, καθώς στην πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού», 7 Σεπτεμβρίου 1995, ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 15.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν ένα δυναμικό παρών, με τον σούπερ σταρ να πραγματοποιεί μια σειρά εντυπωσιακών καρφωμάτων.

panathinaikos24.gr-ouilkins

Με τον Ντομινίκ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ήρθε και το πρώτο αστέρι για τον Παναθηναϊκό κάνοντας έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο φάιναλ φορ του Παρισιού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Όπως ήταν φυσικό, στον τελικό ήταν και πάλι ο κορυφαίος, καθώς πέτυχε 16 πόντους και κατέκτησε τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

https://youtu.be/gB-S7bpev50?t=2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...