ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκοτωμός» στις προπονήσεις

Η παραμονή Μπουμάλ, Βλαχοδήμου θα ανεβάσει την ένταση στο Κορωπί προς όφελος της ομάδας.

«Σκοτωμός» στις προπονήσεις

Ολιβιέ Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος απασχόλησαν Τούρκους και Κύπριους αλλά τελικά παρέμειναν στον Παναθηναϊκό, πολύ καλώς κατά τη γνώμη μας. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές με ισχυρά κίνητρα, προσόντα, σε άριστη ηλικία, σε θέση που για χρόνια η ομάδα «πονούσε».

Εκεί που τον Ιανουάριο μιλάγαμε για υπεροπλία στα «φτερά» όπου υπήρχαν οι λύσεις των προαναφερθέντων, συν των Καλτσά, Κλωναρίδη το τριφύλλι μπορούσε να μετρά σήμερα μείον τέσσερις! Wingerείναι οΕμποκού, μπορεί να παίξει πλάγια  ο Ιμπάρμπο, ο Λέτο, ο «Βίγια» μα για να τους έχεις όλους τσίτα επιβάλλεται στις προπονήσεις να γίνεται «σκοτωμός».

Ο Καμερουνέζος παρότι δεν έπαιξε πολύ το προηγούμενο εξάμηνο έχει θαυμαστές στην Τουρκία, σίγουρα αν πάρει πάνω του και βρει ρυθμό το 1.000.000 που λεγόταν ότι δίνει γι αυτόν η Τραμπζονσπόρ θα πάρει την ανιούσα. Θα ήταν άδικο ν’ αποχωρήσει πριν δούμε τι μπορεί να καταφέρει αγωνιζόμενος μαζί με Ιμπάρμπο, Λέτο, Μπεργκ, Λεντέσμα και φουλ μπακ τύπου Χουλτ, Μέστο. Μόνο αυτόν (400.000 ευρώ, η ακριβότερη «εσωτερική» πράσινη μετακίνηση), τον Ταυλαρίδη και τον Κουλιμπαλί έχει πληρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος για να μετακομίσει στο Κορωπί από κλαμπ της Σούπερ Λιγκ, όλες οι άλλες αγορές ήταν απ’ το εξωτερικό. Θεωρούμε ότι αν προχωρούσε το deal με τους γείτονες, ο πρόεδρος θα συναινούσε με βαριά καρδιά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...