ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΗ

Το «πράσινο» κέρδος από τις μεταγραφές Αμπέντ- «Κλώνα»

Μεχντί Αμπέντ και Βίκτωρ Κλωναρίδης αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν αρκετά μεγάλο οικονομικό όφελος.

Το «πράσινο» κέρδος από τις μεταγραφές Αμπέντ- «Κλώνα»

Ο Παναθηναϊκός, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, κατάφερε να δώσει δύο παίκτες, οι οποίοι ουσιαστικά δεν υπολογίζονταν. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τους Μεχντί Αμπέντ και Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο πρώτος ειδικά δεν υπολογιζόταν καθόλου από τον Ιταλό προπονητή, μιας και ο Στραματσόνι θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά πλέον στο «τριφύλλι». Από την άλλη ο Κλωναρίδης, δεν ήταν ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που θα είχε φέτος και εδώ και καιρό έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει  την καριέρα του.

Φυσικά από τις δύο αυτές αποδεσμεύσεις ο Παναθηναϊκός κερδίζει ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσό, που μπορεί να το διαθέσει φυσικά κάπου αλλού.  Ο Μεχντί Αμπέντ αμειβόταν μ’ ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ το χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει το συμβόλαιο του τόσο για φέτος όσο και για του χρόνου.

Ταυτόχρονα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», η γαλλική Ντιζόν δέχθηκε να πληρώσει την τελευταία δόση στη Νιουκάστλ, η οποία έφτανε τις 250.000 ευρώ. Επιπρόσθετα, ο Παναθηναϊκός έχει ποσοστό 25% σε περίπτωση μεταπώλησης του Αλγερινού. Από την άλλη με την πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, οι «πράσινοι» πήραν 150.000 ευρώ ενώ γλίτωσαν και το συμβόλαιο του παίκτη που αγγίζει τις 110.000 ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.