ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΧΡ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δύσκολη η Θέλτα, μπορεί με Άγιαξ και Σταντάρ»

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε στο panathinaikos24.gr, για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού, τις μεταγραφές που έχουν γίνει, την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δύσκολη η Θέλτα, μπορεί με Άγιαξ και Σταντάρ»

Ο Χρήστος Δημόπουλος, αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα δείγματα που έχει δείξει ο νέος Παναθηναϊκός του Αντρέα Στραματσόνι, τόνισε πως οι Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Λεντέσμα θα τον βοηθήσουν πολύ με την μαχητικότητα που βγάζουν στο γήπεδο, ενώ σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επεσήμανε πως μόνο η Θέλτα αποτελεί φόβητρο, καθώς Άγιαξ και Σταντάρ είναι βατοί αντίπαλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Έχεις μεγάλες διαφορές σε αντίθεση με πέρυσι, αυτό το απέδειξε και στα παιχνίδια των προκριματικών με ΑΙΚ και Μπρόντμπι. Έχει δείξει ο προπονητής του, πως θέλει να φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που θα βγάζει φάσεις και θα πιέζει τον αντίπαλο. Σίγουρα έχουν βοηθήσει και οι μεταγραφές που έχει κάνει η διοίκηση του και θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο όταν μπουν όλοι στην ομάδα, αλλά τα δείγματα που έχει δείξει μέχρι τώρα είναι άκρως θετικά και για την εποχή».

Για τις φετινές μεταγραφές: «Για τους τρεις τελευταίους δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν του έχω παρακολουθήσει. Αλλά από το σύνολο των μεταγραφών, μ’ αρέσει πολύ ο Γουακάσο και ο τρόπος που αγωνίζεται, αλλά και οι Ιμπάρμπο, Λεντέσμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργεντινός βέβαια είναι λιγάκι μεγάλος ηλικιακά, αλλά έχει αρκετή εμπειρία, ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστεύω όμως, πως θα μπορούσε να πάρει και τον Σιμάο για να υπάρχει μπακ απ, αλλά για τη θέση του ο Στραματσόνι πιστεύει και στον Κουτρουμπή, οπότε θα υπάρχει κάλυψη εκ των έσω».

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ: «Δύσκολες ομάδες και οι τρεις. Αν εξαιρέσεις την Θέλτα, όλοι οι υπόλοιποι όμως, είναι του χεριού του. Πάντα οι Ισπανικές ομάδες ήταν δύσκολες στον τρόπο που θα τις αντιμετώπιζε. Τώρα σχετικά με τον Άγιαξ, δεν δείχνει κάτι που να τον φοβάσαι και ιδιαίτερα, είναι μια καλή ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολος αντίπαλος και θα πάρει θετικά αποτελέσματα. Βέβαια η πρεμιέρα στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολη, όπως σε κάθε τέτοια διοργάνωση, αλλά η νίκη θα έρθει.

Η Σταντάρ δεν είναι αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και η γνώμη μου είναι, πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να πάρει και στις δύο αναμετρήσεις, θετικά αποτελέσματα. Το αρνητικό βέβαια είναι που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για να έχει επιπλέον παιχνίδια η ομάδα ώστε να δέσει περισσότερο.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να κάτσουν οι αρμόδιοι και να τα βρουν, για το καλό των ομάδων, του ποδοσφαίρου, αλλά και του κοινού που άλλοι έχουν διαθέσει ήδη χρήματα για εισιτήρια διαρκείας και άλλοι έχουν πληρώσει συνδρομές για τη Nova. Χάνονται χρήματα και οι εποχές είναι δύσκολες για όλους.

Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, έτσι θα μπορέσουν να βοηθηθούν και οι ομάδες που έχουν αγώνες στην Ευρώπη, δεν μπορεί να έχουν ξεκινήσει όλα τα πρωταθλήματα και εμείς να είμαστε τελευταίοι. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τους ανταγωνιστές, βλέπω Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστούν και μετά οι άλλοι δύο. Φυσικά όμως όλα θα κριθούν με την έναρξη των αγώνων, έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα».

Για την Ελευσίνα: «Έχουμε κάνει ένα καλό προγραμματισμό, ενισχυθήκαμε με αρκετά έμπειρους ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα και ν’ αποφύγουμε τον υποβιβασμό αρκετά νωρίς, ώστε να μπορούμε να δούμε καλύτερα και τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...