ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Με έναν ψηλό ακόμα θα κερδίζαμε εύκολα τον Ολυμπιακό»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλύει πώς θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε κερδίσει τους τελικούς της περσινής Α1 με τον Ολυμπιακό «εύκολα» και σχολιάζει τη σχέση του με τον Νίκο Παππά. Αποστολή στο Καρπενήσι.

Πεδουλάκης: «Με έναν ψηλό ακόμα θα κερδίζαμε εύκολα τον Ολυμπιακό»

Βράδυ της 30ης Μαΐου του 2016: ο Βασίλης Σπανούλης λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου τελικού της Α1 παίρνει πάνω του την προσπάθεια κόντρα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, νικά τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και τον χρόνο και χαρίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τρεις μήνες και… κάτι πιο μετά, ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, τονίζει από το Καρπενήσι πως δεν θα άλλαζε τίποτα σε αυτές τις άμυνες και πως η ομάδα του ήταν έτοιμη για τα κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ολη  συνέντευξη στο sdna.gr

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.