ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτοι φορά αντίπαλοι του «τριφυλλιού»

Την ευκαιρία να δουν και να μιλήσουν με τους παλιούς τους συμπαίκτες, είχαν οι Χρήστος Μπούρμπος και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στη φιλική αναμέτρηση στο «Κ. Βικελίδης», παίζοντας για πρώτη φορά, ως αντίπαλοι του «τριφυλλιού».

Πρώτοι φορά αντίπαλοι του «τριφυλλιού»

Οι Χρήστος Μπούρμπος και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος συνεχίζουν την καριέρα τους στον Άρη, ωστόσο στο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό που έγινε στο «Κ. Βικελίδης», είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με αρκετά μέλη των «πρασίνων».

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο μεν Χρήστος Μπούρμπος πρόλαβε ν’ αγωνιστεί σε 33 ματς, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν «έγραψε» συμμετοχή, ωστόσο βρισκόταν πάντα στις καλοκαιρινές προετοιμασίες του τριφυλλιού» και έπαιζε στα φιλικά που έδινε ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.