ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Λαύριο ο Παναθηναϊκός Superfoods

Οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό με το Λαύριο στις 7/9, λίγες μέρες πριν το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Με Λαύριο ο Παναθηναϊκός Superfoods

O Παναθηναϊκός Superfoods θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Λαύριο την Τετάρτη στις 8 το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο Λαυρίου η ομάδα μας «συστήνεται» μπροστά στο κοινό της στο πρώτο φιλικό της χρονιάς! Ελάχιστη γενική είσοδος: 5 €

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είμαστε όλοι εκεί!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.