ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτά έκανε ο «Κινέζος» Σίνγκλετον πριν τον Παναθηναϊκό!

Ο Κρις Σίνγκλετον πέρασε ένα τρίμηνο στην Κίνα με την Ανχούι Γουενάι, όπου οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στο NBL. Το SDNA παρουσιάζει τα πεπραγμένα του Αμερικανού πριν ενταχθεί στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αυτά έκανε ο «Κινέζος» Σίνγκλετον πριν τον Παναθηναϊκό!

Το τι έκανε ο Κρις Σίνγκλετον στην περσινή Euroleague με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα λίγο-πολύ είναι γνωστό, αφού ήταν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της ρωσικής ομάδας, στον δρόμο για μια ιστορική χρονιά που τη βρήκε στην πρώτη της συμμετοχή σε Final-4.

Μετά το φινάλε της ευρωπαϊκής σεζόν, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ μετακόμισε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην ομάδα του NBL (ουσιαστικά η δεύτερη τη τάξει λίγκα στην Κίνα μετά το CBA) Ανχούι Γουενάι και τον Ιούλιο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό Superfoods για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.