ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μέχρι τα τέλη του μήνα οι υπογραφές

Έτοιμος να πει το «ναι» ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού.

Έτοιμος να πει το «ναι» ο Μπεργκ

Στα χέρια του Μάρκους Μπεργκ θα φτάσει σήμερα η νέα πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού, με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι και το 2019.

Ο Μπεργκ βρίσκεται στην πατρίδα του για την αυριανή αναμέτρηση με την Ολλανδία για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και σήμερα θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του.

Στη συνάντηση, ο Σουηδός θα μάθει για την πρόταση του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος να συμφωνήσει, για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα αποχώρησης που θα φτάνει τα 10 εκ. ευρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό μέχρι τα τέλη του μήνα να έχουν πέσει και οι υπογραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...