ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λύσεις υπάρχουν

Λουντ, Μέστο και μια σειρά από ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς μπορούν να καλύψουν τους απόντες του Κόπα Άφρικα.

Λύσεις υπάρχουν

Ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός περηφανευόταν για το εύρος των διεθνών ποδοσφαιριστών που έδινε στις εθνικές ομάδες κι ας άδειαζε το προπονητικό του κέντρο σε κάθε διακοπή πρωταθλήματος.

Την διετία 2013-2014 πρώτη φορά στα χρονικά παρατηρήθηκε η ομάδα να μην έχει ούτε ένα (!) παίκτη στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, αναμενόμενο με το κλαμπ στο χείλος του γκρεμού και με πολλούς πιτσιρικάδες στο ρόστερ του. Λίγο καιρό αργότερα επανακλήθηκαν Πράνιτς, Μπεργκ, μπήκαν στον προθάλαμο της Aνδρών, Καπίνο, Λαγός, Καρέλης.

Σήμερα οι ιθύνοντες πονοκεφαλιάζουν εκ νέου για τους (πολλούς) αθλητές που θα φεύγουν από το Κορωπί όποτε η χώρα τους έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο «Στράμα» ήδη βλέπει το καλεντάρι κι υπολογίζει τι θα κάνει στο Κόπα Αφρικα όταν θ’ απουσιάσουν Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού μα από την άλλη είναι τόσο πλούσιο το υλικό που εύκολα μπορούν ν’ αναπληρωθούν τα κενά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος έτσι κι αλλιώς αποκτήθηκε ως αναπληρωματικός του Μέστο, για τον Γκανέζο υπάρχει ο πασπαρτού Λουντ, ενώ τον ικανό εξτρέμ αρκετοί μπορούν να διαδεχθούν (Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Ζέκα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.