ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα η «απάντηση» σε Πράνιτς, Εσιέν

Συνήθως ο ΠΑΟ την πατά από παίκτες με βαρύ βιογραφικό που έρχονται στην Ελλάδα σε προχωρημένη ηλικία.

Λεντέσμα η «απάντηση» σε Πράνιτς, Εσιέν

Με τον Μάικλ Εσιέν και τον Ντάνιελ Πράνιτς να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη απόσυρσή τους καταλαβαίνει κάποιος πόσο ζημιώθηκε πέρσι ο σύλλογος από παιδιά που πήραν το τελευταίο τους καλό συμβόλαιο πριν αποσυρθούν δίχως να παρουσιάζουν τη «φλόγα» να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ένταση.

Η ομάδα περίμενε πολλά από τις ισχυρές προσωπικότητες αλλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Κροάτης ήταν παρών-απών κι ο Γκανέζος μπαινόβγαινε στα φυσιοθεραπευτήρια έτσι «γράφτηκε στο χιόνι» το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που πρόσφερε η ΠΑΕ για να βοηθήσει ο τέως σταρ Τσέλσι, Μίλαν στην είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Καπ.

Πάντα το ρίσκο υπάρχει στις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών με βαρύ βιογραφικό, εκεί συνήθως ο σύλλογος την «πατάει» (Ζούλιο Σέζαρ, Πάολο Σόουζα, Ιγκόρ ΜΠίσκαν, Φλάβιο Κονσεϊσάο), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παίκτες μιας κάποιας ηλικίας δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο π.χ που ήρθε μεγαλύτερος του Εσιέν στα μέρη μας (35) βοήθησε τους απέναντι ειδικά στα ματς της ΟΥΕΦΑ, ενώ ο Κριστιάν Λεντέσμα που αποκτήθηκε για να να κάνει την διαφορά ξεκίνησε ήδη με θετικό πρόσημο φουντώνοντας τις προσδοκίες του πράσινου οργανισμού γύρω απ’ το όνομά του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.