ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «2» μπροστά είναι το πιο δυνατό σημείο της 11άδας

Χαράς ευαγγέλια για το προπονητικό τιμ τώρα που δείχνει σε φόρμα κι ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Το «2» μπροστά είναι το πιο δυνατό σημείο της 11άδας

Είτε με 3-5-2, είτε με 4-4-2 (για τα ελληνικά παιχνίδια) το «2» μπροστά (ακόμα κι αν δεν μπορεί να παίξει ο Μάρκους Μπεργκ) παραμένει το πιο δυνατό σημείο της 11άδας. Αθροιστικά να το πάρεις ήδη σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια (με το άγχος να περισσεύει κιόλας) το τριφύλλι έχει πάρει τρία γκολ και μία ασίστ από τον Μπεργκ, ένα τέρμα, ένα κερδισμένο πέναλτι και μια κερδισμένη αποβολή από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο μ’ αυτούς που έπονται στην αξιολόγηση του κόουτς για τις θέσεις μπροστά να παραμένουν «ζεστοί».

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι άνοιξε λογαριασμό στο «Βικελίδης», ενώ το Σάββατο είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω στον Σωκράτη Διούδη που για μια ακόμα φορά ήταν θετικός απέναντι στους πράσινους. Υπάρχει κι ο Σεμπάστιαν Λέτο που είναι «hot», ικανός ν’ αλλάξει τις ισορροπίες με την αίσθηση του χώρου που διαθέτει, το φονικό αριστερό του σουτ και τα εξαιρετικά κρατήματα της μπάλας.

Με τον Σέμπα και τον Κολομβιανό να ταιριάζουν ιδανικά στο ρόλο του συμπληρωματικού φορ, ο Μπεργκ θα πάψει να ντύνεται με τον ρόλο του περιφερειακού (το κάνει μονίμως στην εθνική ομάδα με τον Ζλάταν μπροστά του, το επανέλαβε και στον ΠΑΟ οκυ ολίγες φορές ειδικά όταν έπαιζε δίπλα στον Πέτριτς) Μόνο που αυτή η εξέλιξη είναι δυσλειτουργική για το τριφύλλι που δεν πρέπει να… ξεβολεύει τον κορυφαίο παίκτη της λίγκας στέλνοντάς τον εκτός του πεδίου δράσης του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.