ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει… σφυγμό ο Εμίρ

Στη Σουηδία ο ταλαιπωρημένος εξτρέμ δείχνει ότι μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Έχει… σφυγμό ο Εμίρ

Έχει αθλητικό σφυγμό τελικά ο Εμίρ Μπαϊράμι που μετά από τρία χρόνια απραξίας λόγω των πόνων στη μέση του φαίνεται πως γύρισε υγιής (;) στα τερέν.

Ο 28χρονος χαφ της Έλφσμποργκ, το μοναδικό χαμένο στοίχημα Νταμπίζα-Αναστασίου τη σεζόν 2013-2014, έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια σκοράροντας κι ένα γκολ.

Ο Κοσσοβάρος εξτρέμ, άλλοτε συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς και του Μάρκους Μπεργκ στην εθνική ομάδα, έκανε εξαιρετικές σεζόν στη χώρα του την διετία 2009-2010, τον «τσίμπησε» η Τβέντε πληρώνοντας 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2010 με τον παίκτη ν’ αφήνει καλές εντυπώσεις και στην Ολλανδία καταλήγοντας στη Μονακό όπου άρχισαν οι τραυματισμοί.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι σήμερα δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία, παλιότερα έλεγε ότι η φλεγμονή που παρουσίαζε στη σπονδυλική του στήλη δεν τον άφηνε καν να περπατήσει (ποσώς μάλλον να τρέξει), πραγματικά κρίμα για ένα παιδί σε νεότατη ηλικία. Τουλάχιστον ως τώρα φαίνεται ότι ξαναθυμάται πως είναι να νιώθεις ενεργό μέλος ενός αθλητικού οργανισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.