ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τους μικρούς εύκολα τους παίρνει «από κάτω»

Λάμπρου, Χουχούμης διαπραγματεύτηκαν με Ηρακλή, Άρη εντυπωσιασμένοι ίσως από την πορεία του Ρισβάνη στον Πανιώνιο, περίπτωση εξαίρεση στον κανόνα…

Τους μικρούς εύκολα τους παίρνει «από κάτω»

Την επιστροφή στην Παιανία σκέφτεται ο Παναθηναϊκός για τα τμήματα υποδομών του. Το πρότζεκτ του 2013 ήταν φιλόδοξο, η προώθηση κι η αξιοποίηση των ακαδημιών στηρίχθηκε φανατικά από τον κόσμο κι έτσι οι μικροί αφού πήραν την …κρυάδα στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν, από τον Ιανουάριο ως τον Μάη ήταν η καλύτερη και πιο γυμνασμένη ομάδα της Λίγκας.

Την δεύτερη χρονιά οι προπονητές «γλυκάθηκαν» θεώρησαν ότι με την μεγαλύτερη ενεργοποίηση των βετεράνων θα έκαναν πρωταθλητισμό όμως επειδή στη μπάλα πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις η πρόοδος των μικρών πήγε πίσω, έτσι το κλαμπ έχασε σε ζήτημα μεταπωλητικών αξιών.

Ο Νίνης έχασε χρόνο από τον Πέτριτς (με τον Κροάτη να παριστάνει το… «δεκάρι»), τον Μαρινάκη και τον Ταμπάκη τον ξαποστείλαμε στο Βόλο για να παίζουν Μπούρμπος, Κοτσόλης, ο προπονητής προσπαθούσε να βάλει στο κλίμα της ομάδας τον Ουασίμ Μπούι εις βάρος του Δώνη. Ο Ρισβάνης κατέληξε στον Πανιώγιο για ν’ αγοραστεί ο κατά 15 χρόνια μεγαλύτερός του, Ταυλαρίδης, το χαρτί του Κουτρουμπή στα χαφ παίχτηκε στα πλέι-οφ (μ’ εξαιρετικά αποτελέσματα) παρότι ως τότε όλοι έβλεπαν ότι ο ταλαιπωρημένος Μέντες δεν μπορούσε να προσφέρει, ο Χουχούμης έμενε εκτός αποστολής για να παίζει με τα νεύρα του κόσμου ο μπλαζέ Πράνιτς, την ώρα που ο Νάνο μετά την σούπερ σεζόν 2013-2014 έμοιαζε μονίμως ντεφορμέ. Σίγουρα οι μικροί μπορεί να μην έδειξαν χαρακτήρα προσπαθώντας ακόμα πιο σκληρά αλλά σ’ αυτές τις ηλικίες δεν είναι ασυνήθιστο να σε παίρνει από κάτω αν δεν έχεις τους προπονητές δίπλα να σε νουθετούν. Βλέπουμε π.χ τον σούπερ ταλαντούχο Λάμπρου να συζητά με τον Ηρακλή (!), τον «Χούχου» να διαπραγματεύεται με τον Άρη (!) ζητώντας να μείνει ελεύθερος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιτσιρικάδες μπορεί να θαυμάζουν το παράδειγμα του Ρισβάνη που πέρσι στον Πανιώνιο έκανε ματσάρες όντας ηγέτης της άμυνας αλλά για κάθε τέτοια περίπτωση αντιστοιχούν περισσότεροι… Φουρλάνοι, Δώνηδες, Σταματάκηδες, Αποστολόπουλοι που χάθηκαν στις χαμηλότερες ελληνικές, ευρωπαϊκές κατηγορίες, προσπαθώντας σήμερα να χτίσουν καριέρες από το μηδέν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.