ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ

«Να έχουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται»

Το δικό του μήνυμα, ενόψει της νέας σεζόν έστειλε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Να έχουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το τι σημαίνει η νέα συνεργασία για του Παναθηναϊκού Superfoods με τον ΟΠΑΠ: «Όλοι μεγαλώσαμε με τον ΟΠΑΠ να είναι σήμα κατατεθέν του ελληνικού αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια κοντά αρωγός στον ελληνικό αθλητισμό . Οι εποχές δεν είναι ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια και ο αθλητισμός έχει ανάγκη τη στήριξή του. Ακόμα πιο σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός ότι στηρίζει τους αθλητές είναι σημαντικό που στηρίζει τους αθλητές των Παρaολυμπιακών Αγώνων. Εμείς σαν Παναθηναϊκός Superfoods είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά: «Οι στόχοι για τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι πάντα ίδιοι, ξεκινάει μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα την πρώτη αυτή χρονιά χωρίς το Δημήτρη Διαμαντίδη: «Οφείλουμε να προσαρμοστούμε όλοι σε οτιδήποτε καινούριο και με βάση τα νέα δεδομένα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι να έχουμε τον Παναθηναϊκό Superfoods όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 208.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς βλέπει εκείνος τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ: «Το μέλλον είναι στα χέρια μας και είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Αν μπορέσουμε να δείξουμε σε αυτά τα νέα παιδιά το πώς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Για το νέο κορμό της ομάδας και τους Έλληνες παίκτες: «Έλληνες παίκτες υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός έχει κάποια παιδιά που θα πρέπει να στηριχτεί η ομάδα. Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας και να τους δίνουμε τη σωστή νοοτροπία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.