ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟ ο Λάμπρου»

Για τους λόγους που οδήγησαν τον Λάζαρο Λάμπρου στον Ηρακλή, μίλησε ο μάνατζερ του νεαρού άσου, Λάμπρος Χούτος, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

«Δεν μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟ ο Λάμπρου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες του Λάμπρου: «Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, βέβαια αυτό το αναγνωρίζουν πλέον και στην Ευρώπη. Κατά καιρούς η «Guardian» έγραψε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Είναι ακόμα 18 χρονών και έχει να δώσει πολλά στον Ηρακλή».

Για το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να του δώσει γήπεδο, δεν μπορούσε να παίξει, εμείς δεν κοιτάξαμε το οικονομικό κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξει και στον Ηρακλή πιστεύουμε ότι είναι ότι καλύτερο».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή: «Ο Νίκος ο Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής που εμπιστεύομαι απόλυτα και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί να δείξει αυτά που αξίζει. Η θέση του είναι δεύτερος επιθετικός, μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες . Σωματικά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, έκανε καθημερινά διπλές προπονήσεις αλλά γενικά είναι έτοιμος. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για μας αλλά και για την πορεία της ομάδας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.