ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διευρυμένος ο ρόλος του Παππά

Καλαθοσφαιριστές με τέτοια έφεση σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» υπάρχουν λίγοι στην Ευρώπη.

Διευρυμένος ο ρόλος του Παππά

Μιλώντας στο SDNA ο Αργύρης Πεδουλάκης άφησε να φανεί ότι ο Νίκος Παππάς θα έχει διευρυμένο ρόλο, σημαντική εξέλιξη αν αναλογιστούμε ότι στην πρώτη του θητεία οι σχέσεις των δυο τους ήταν διαταραγμένες.

Ο Έλληνας γκαρντ μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο παιδί στην διαχείριση του όμως είναι ο μόνος που θυμίζει Βασίλη Σπανούλη σε επιθετικότητα σε μια χώρα που οι ταλαντούχοι αθλητές διδάσκονται από τα μικράτα τους κυρίως πως θα «σκοτώνουν» στην άμυνα.

Καλαθοσφαιριστές με τέτοια έφεση σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» υπάρχουν λίγοι στην Ευρώπη (Ντε Κολό, Σπανούλης, Ράις, Ντίξον, Τζέιμς), όμως το πλεονέκτημα του πράσινου άσου είναι ότι τους «ρίχνει» σε ύψος, αφού πλησιάζει τα δύο μέτρα (1.94), μόνο ο Γάλλος σταρ της ΤΣΣΚΑ είναι ψηλότερος (1.95).

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε τοπ επίπεδο ανταγωνισμού οι ομάδες «διαβάζουν» τους διεισδυτικούς παίκτες κι έχουν τρόπους να τους βάζουν δύσκολα (νωπές είναι οι μνήμες από την αντιμετώπιση του «αίλουρου» Γουίλιαμς από τον κόουτς Περάσοβιτς) μα όλα ξεπερνιούνται αν προπονηθείς κατάλληλα κι έχεις συμπαίκτες που ξέρουν να σ’ εκμεταλλευτούν.

Στα 26 του ο Νίκος, μετά από μια τριετία στον Παναθηναϊκό καλείται να δείξει τα ηγετικά του προσόντα, όχι φυσικά σε μεμονωμένα παιχνίδια. Με άριστους συναθλητές δίπλα του, προπονητή, διοίκηση, κόσμο που τον πιστεύουν, όλες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ του. Η «πάστα» του είναι μοναδική, είδαμε τι έκανε στους τελικούς παρότι ο Τζόρτζεβιτς τον είχε μήνες στον «πάγο», θυμόμαστε την παραλίγο «30άρα» (24 π.) που έβαλε προ διετίας στο φλεγόμενο Βελιγράδι με τους οπαδούς του Αστέρα να τον γιουχάρουν μανιασμένα.

Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός (στη θέση του παίζουν Φελντέιν, Τζέιμς, ενώ στο «2» μπορεί να «κατέβει» κι ο Ρίβερς), μα αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να ολοκληρωθείς σαν αθλητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.