ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φάσεις θα βγάζει αρκετές

Ο ΠΑΟ των πιτσιρικάδων μπροστά μας τελείωσε, πλέον η ποιότητα στην επίθεση εγγυάται την δημιουργία πολλών επικίνδυνων καταστάσεων.

Φάσεις θα βγάζει αρκετές

Πρωτάθλημα (επιτέλους!) το Σάββατο με ξεκίνημα στη Λειβαδιά κόντρα σε οικοδεσπότη διαχρονικό «σύμμαχο» του Ολυμπιακού. Με το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, τον σύλλογο να διαχωρίζει τη θέση του αναφορικά με την επιλογή Βασσάρα έχοντας πρώτος ανοίξει το χορό για σκληρή μετωπική με το «σύστημα», πας Βοιωτία προετοιμασμένος για όλα! Έτσι θέλουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον…

Οι εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν καλές λαμβάνοντας υπόψη ότι το τριφύλλι έδινε ματς επιβίωσης σε περίοδο προετοιμασίας ενώ η ανεβασμένη ποιότητα του ρόστερ εγγυάται παραγωγή μπόλικων φάσεων μπροστά.

Με τόση εμπειρία συσσωρευμένη μας τέλειωσε ο Παναθηναϊκός που επαφιόταν στα κέφια λίγων «παλιοσειρών» (Ζέκα, «Σίφο», Πράνιτς, Μπεργκ, Φιγκερόα, Πέτριτς, Ταυλαρίδης) που στις στραβές έπρεπε να «τραβήξουν» και την πιτσιρικαρία.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Λειβαδιά θα πλημμυρίσει Παναθηναϊκούς, οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη δώσει δύσκολα επίσημα ματς, καλό είναι να συντηρηθεί η θετική αύρα λίγο πριν επισκεφτεί την Λεωφόρο ο Αγιαξ. Το 3-5-2 θα ξαναφορεθεί την επόμενη Πέμπτη, η αλήθεια είναι πως η ζώνη στην άμυνα (με τέσσερις στα μετόπισθεν θα παίζει ο προπονητής στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας) δεν φτούρησε στα ματς σε Κύπρο, Χαριλάου αλλά ενόψει πρεμιέρας το κίνητρο θα είναι αυξημένο κι επιπλέον θα είναι παρόντες κι οι διεθνείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.