ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την κατάληξη δεν την περιμέναμε

Ο Λάζαρος Λάμπρου από τα ιταλικά κλαμπ που τον γυρόφερναν προτίμησε να πάει στον Ηρακλή σίγουρος ότι μπορεί να λάμψει από τώρα ως βασικός!

Την κατάληξη δεν την περιμέναμε

Από τις τοπ ομάδες του καμπιονάτο κατέληξε στον…Ηρακλή ο σούπερ ταλαντούχος, Λάζαρος Λάμπρου. Μήνες τον «έψηναν» Βόκολος-Φύσσας να υπογράψει με τον μικρό να παραμένει δύσπιστος προφανώς επειδή έβλεπε ότι δεν θα υπήρχε πεδίο δράσης γι αυτόν παρόντων Μπεργκ, Λέτο, Πέτριτς, Κλωναρίδη, Καλτσά.

Ο μικρός επέλεξε να μπει κατευθείαν στα βαθιά αντί π.χ να προτιμήσει να «εκπαιδευτεί» μερικούς μήνες αντιμετωπίζοντας στις προπονήσεις ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. Κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει επιλέγοντας ν’ αφήσει την ομάδα που τον ανέδειξε για σύλλογο που θα του δώσει φανέλα βασικού σπίτι του.

Πιθανότατα να ζήλεψε την περίπτωση Ρισβάνη που πέρσι ξεχώρισε στον Πανιώνιο έχοντας προπονητή που ξέρει άριστα τα μυστικά της θέσης του. Μόνο που η περίπτωση του Σπύρου είναι σπάνια, το 90% των παικτών που επέλεξαν να απομακρυνθούν από το τριφύλλι έκαναν μεγάλα πισωγυρίσματα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο Λάζαρος δεν θα πετύχει στο Βορρά. Η επιλογή είναι αυτή που ξενίζει, δεν είναι π.χ ότι τον φώναξε η Λάτσιο, η Ρόμα, η Ίντερ και το παιδί μαγνητίστηκε από το brand και την δυνατότητα να προπονηθεί σε πιο υψηλό επίπεδο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τους «συμμαθητές» στην Παιανία (Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ρισβάνης, Μαρινάκης, Δώνης, Χουχούμης, Ταμπάκης, Μουζακίτης, Αγγελόπουλος, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος) μόνο ο πρώτος λογίζεται βασικός, θα δούμε τι θα συμβεί με τον Ρισβάνη τώρα που δεν θα έχει δίπλα τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον συμβουλεύει. Ο Γιαννιτσάνης έκανε σούπερ χρονιά στη Β εθνική (9 γκολ), λογικά θα πάρει χρόνο από τον Αγγελο Αναστασιάδη στη Λάρισα ομάδα που παραδοσιακά προσέχει το ντόπιο στοιχείο.

Με την στροφή που επιχείρησε ο ΠΑΟ στους λεγεωνάριους σίγουρα ο Λάμπρου θα είχε λιγότερες ευκαιρίες, όμως θα «μεγάλωνε» μέσα σε προστατευμένο περιβάλλον που θα τον πρόσεχε ιδιαίτερα ως «δικό του» παιδί και θα του εγγυόταν χρόνο συμμετοχής σε ματς κυπέλλου. Αντί να ωριμάσει στον Παναθηναϊκό βιώνοντας κάθε μέρα συνθήκες πρωταθλητισμού ο πιτσιρικάς προτίμησε την «περιπέτεια» του Ηρακλή εκεί που σε λίγο καιρό είναι άγνωστο ακόμα κι αν θα …πληρώνεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.