ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σύμβολο ο Διαμαντίδης» (Vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενόψει του τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και αποθέωσε τον πρώην «πράσινο» αρχηγό.

«Σύμβολο ο Διαμαντίδης» (Vid)

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα Λάσσα ανέφερε τα εξής στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Superfoods:

«Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τουρνουά. Αφενός διότι συμμετέχουν σ’ αυτό ομάδες υψηλού επιπέδου και αφετέρου γιατί συνοδεύεται με την απόδοση φόρου τιμής στον Δημήτρη Διαμαντίδη», τόνισε αρχικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για έναν παίκτη-σύμβολο για τον Παναθηναϊκό Superfoods και το ελληνικό μπάσκετ, που δικαίως θεωρείται θρύλος της Euroleague. Οι τίτλοι και οι προσωπικές του διακρίσεις δείχνουν το πόσο καλός παίκτης ήταν, αλλά λένε τη μισή αλήθεια, διότι δεν αποτυπώνουν αντίστοιχα το πόσο καλός συμπαίκτης ήταν. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες παίζουν, αλλά και οι φίλαθλοι παρακολουθούν το μπάσκετ. Οι έξτρα πάσες ή τα deflection για παράδειγμα εξισώθηκαν με ένα κάρφωμα, ή ένα τρίποντο, χάρις στον Διαμαντίδη. Και στο μπάσκετ ισχύει ότι το απλό είναι και το δύσκολο. Αυτό ήταν το μυστικό του. Έκανε τα πάντα να μοιάζουν απλά, για αυτό και ήταν ένας τόσο δύσκολος αντίπαλος».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...