ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε σύγχυση η Σταντάρ

Η ανυπομονησία οπαδών, διοίκησης, το νεανικότατο ρόστερ, οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν αφήνουν τους Βέλγους να ορθοποδήσουν.

Σε σύγχυση η Σταντάρ

Όσο νεανικός είναι ο Αγιαξ που σε λίγες μέρες έρχεται Λεωφόρο άλλο τόσο άπειροι είναι η πλειοψηφία των παικτών της Σταντάρ Λιέγης που θ’ ανταγωνιστούν το τριφύλλι για μια θέση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Ο σύλλογος της Βαλλώνης απέλυσε προ ωρών τον… 35χρονο προπονητή, Γιανίκ  Φερέρα, λόγω του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα (βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας) όμως ο κόουτς δεδομένου του υλικού που είχε στα χέρια του δεν τα πήγε κι άσχημα, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα ματς πρωταθλήματος ο νεαρός τεχνικός είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Μάι, Τετέ, Ραμάν, Μπαντιμπανγκά, Μίγια για την επίθεση του, άπαντες από 18 έως 21 ετών! Γράφτηκε πως ο προπονητής ήρθε σε σύγκρουση με το πανίσχυρο μέλος του Δ.Σ. Ντάνιελ Βαν Μπάουτεν ο οποίος ήθελε ν’ ανακατεύεται στην δουλειά του.

Γενικώς το κλαμπ έχει καταντήσει κέντρο διερχομένων στο θέμα προπονητή αφού τα προηγούμενα χρόνια κανείς εκ των Ρίγκα, Ρέντνικ, Λουθόν, Βουκομάνοβιτς, Μούσλιν δεν στέριωσε. Ίσως γι αυτό Βίτορ Περέιρα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο (που βολδοσκοπήθηκαν) δεν θέλησαν ν’ ασχοληθούν με την προοπτική εργασίας στο Βέλγιο, έτσι η Σταντάρ κατέληξε στον Σέρβο, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς που μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Μαλίν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προ ημερών επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί, ζητώντας να μπει τάξη στο… χάος. Η Σταντάρ έχει την το καυτή έδρα στη χώρα κι οι φίλοι της θεωρούνται οι πλέον πιστοί, 21.000 διαρκείας «έκοψε» το καλοκαίρι, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα κι όλα αυτά ενώ πέρσι τερμάτισε 7η, είχε  κορυφαίο παίκτη τον …Ματιό Ντοσεβί του Ολυμπιακού και στις μεταγραφές το πιο βαρύ της όνομα ήταν ο…Κώστας Λαϊφης μέσω Πειραιά κι ο 37χρονος (!) τερματοφύλακας, Ζαν Ζιλέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.