ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίζει για τον προπονητή που τον εκτόξευσε

Ευτυχής η συγκυρία για τον Τζέιμς Γκιστ που κοντά στον Πεδουλάκη εκτόξευσε το κασέ και το αγωνιστικό του ταβάνι.

Παίζει για τον προπονητή που τον εκτόξευσε

H ηλικία  Φώτση, Μπουρούση και το γεγονός ότι ο Σίνγκλετον παίζει μπάσκετ ασταμάτητα εδώ και μήνες σίγουρα απασχολούν τον Αργύρη Πεδουλάκη που πρέπει να εκπονήσει συγκεκριμένους χρόνους για τους αθλητές του ώστε να τους έχει φρέσκους στα κρίσιμα.

Για μια ακόμα σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ θα πάρει κάμποσα λεπτά στο «5», ο Αμερικανός ήταν συγκινητικός πέρσι αφήνοντας τα… πνευμόνια του στο παρκέ, καλύπτοντας Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, ενώ στους τελικούς ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ με την αγωνιστικότητα του παρότι είναι αθλητής που δεν πολυγουστάρει τις επαφές και το «ξύλο» στο ζωγραφιστό. Το καλό με τον Τζέιμς είναι ότι θα παίξει για τον προπονητή που τον έφερε από την αφάνεια της Ισπανίας και τον έκανε σημείο αναφοράς σε ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χάρης τον Πεδουλάκη ο αθλητής εκτόξευσε το κασέ του.

Παρότι πέρασε από τα χέρια ονομαστών κόουτς, του Βουγιόσεβιτς στην Παρτίζαν, του Σπάχια στη Φενέρ και του Ρέπεσα στη Μάλαγα, χρειάστηκε να δουλευτεί από «Αρτζι»- Μανωλόπουλο για ν’ αρχίσει να πλησιάζει το αγωνιστικό του ταβάνι, να πάρει τίτλους και ν’ αφήσει πίσω του την ταμπέλα του αθλητικού καλαθοσφαιριστή που πηδά ψηλά και καρφώνει εντυπωσιακά.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Αθήνα το παιδί μεταμορφώθηκε σ’ ένα μεστό κόμπο –φόργουορντ που θα ποστάρει, θα βγει μακριά για να εκτελέσει, θα χαμηλώσει το κορμί του για να πάρει το μαρκάρισμα του αντίπαλου «δυαριού» (!), εμπλουτίζοντας και το επιθετικό του ρεπερτόριο με παιχνίδι με πλάτη που γενικώς δεν φαίνεται να του αρέσει!

Πέρσι έφτασε να παίζει …μόνος του στο «5» (μην ξεχνάμε ότι στο τέλος της σεζόν ήταν στα πιτς με τραυματισμό κι ο Γιώργος Παπαγιάννης) παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είδε κι έπαθε να πάρει το πρωτάθλημα, τυχαία έλεγε τις προάλλες στο SDNA ο κόουτς πως μ’ άλλο ένα ψηλό η κούπα θα επέστρεφε στο Μαρούσι;  Ο Κυπελλούχος προνόησε να  καλύψει τον Τζέιμς με κάμποσους έμπειρους παίκτες, ο Μπουρούσης μπορεί μεν να έχει τα χρονάκια του αλλά δεν συγκρίνεται με τους προκατόχους του Σέρβους από άποψη γνώσης της Ευρωλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.