ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να ζήσει ξανά μέρες… Χίμκι

«Παπάδες» έκανε στη Ρωσία ο Ρίβερς πριν γίνει ρολίστας πολυτελείας.

Να ζήσει ξανά μέρες... Χίμκι

Ευκαιρία να θυμηθεί μέρες…Χίμκι ο K.C Ρίβερς που στη Ρεάλ αποτελούσε λύση πάγκου (που να βρεθεί χώρος την ώρα που στην περιφέρεια δέσποζαν Γιουλ, Ρούντι, Σέρχιο Ροντρίγκεζ, Ματσιούλις, Κάρολ;) πριν πάει στη Γερμανία (Μπάγερν) πρωταγωνιστώντας ξανά αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο.

Ο Αμερικανός που έπιασε Μαρούσι για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου δεν έκανε το «μπαμ» που προκάλεσαν τα ονόματα Μπουρούση, Τζέιμς, Σίνγκλετον, ωστόσο μιλάμε για δοκιμασμένο αθλητή που προ τριετίας έκανε θαύματα στη Ρωσία ανταποκρινόμενος τέλεια σε ρόλο εκτελεστή. Στη Χίμκι ήταν «βασιλιάς» και μάλιστα σε περιφέρεια γεμάτη «φονιάδες» (με Φριτζόν, Πλάνινιτς να μοιράζονται μαζί του τις επιθετικές προσπάθειες).

Ο Ρίβερς ήταν 3ος σκόρερ της ομάδας του πίσω από τον Κροάτη και τον Ρώσο σκοράροντας στην Ευρωλίγκα 9.6 πόντους (με 37% από το τρίποντο). Λιγότερο αθλητικός συγκριτικά με τον Ουίλιαμς αλλά αρκετά πιο «παιγμένος» σε ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάτσει πάγκο δίχως να μουρμουρήσει αλλά και να πάρει τα κρίσιμα σουτ. Χώρια που είναι δοκιμασμένος σε τοπ επίπεδο ανταγωνισμού  έχοντας πάρει μυρωδιά από το τι σημαίνει να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής παίζοντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρίβερς εκπλήρωνε όλα τα προαπαιτούμενα για να γίνει μέλος του τριφυλλιού αφού φανερά ο κόουτς γύρευε στο παζάρι παιδιά με «μυρωδιά» από Εuroleague, Final4, με καλό μακρινό σουτ κι ικανοποιητικό ποσοστό στις βολές -βοηθά να νικάς αγώνες με «κλειστό» σκορ- που δεν θα σνομπάρουν την άμυνα κι η αθλητικότητά τους θα  επιτρέπει να σπριντάρουν στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.