ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο»

Πανέτοιμος για μια ακόμη χρονιά ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος δεσμεύεται πως η ομάδα θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα. Τι λέει για τον Διαμαντίδη, αλλά και τις προσθήκες του Παναθηναϊκού Superfoods.

Φώτσης: «Θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο»

Στα 36 του πια, ο «υπαρχηγός» του Παναθηναϊκού Superfoods, προετοιμάζεται για μια ακόμη επίπονη και δύσκολη σεζόν, με πίστη για την ομάδα και πως θα καταφέρει να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης στο «ράδιο Καρπενήσι 97,5 fm»:

«Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που ερχόμαστε στο Καρπενήσι που πλέον δεν θυμάμαι πότε ήρθαμε εδώ πρώτη φορά. Κάθε φορά περνάμε πολύ ωραία, κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και σίγουρα νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Αν μου το έλεγαν παλιά δε θα μπορούσα να το φανταστώ. Ότι θα έμενα τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και ελπίζω ότι στο μέλλον τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένους στόχους, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδας και Ευρώπης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού ο «υπαρχηγός» της ομάδας είπε:

«Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει έχουν δώσει το δικαίωμα στον κόσμο να είναι αισιόδοξος. Να πιστεύει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα παρότι ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, κάνα πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να καταφέρουν να κάνουν αυτά που κάνανε και ακόμη καλύτερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό γιατί σίγουρα ο κάθε παίκτης χρειάζεται και ο καθένας μπορεί να προσφέρει να φτάσει η ομάδα ψηλά».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ανέφερε:

«Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει προσφέρει και έχει καταφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όλα τα χρόνια. Ήταν αρχηγός μας, σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αποφάσισε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ και πρέπει να μάθουμε σαν Παναθηναϊκός να συνεχίσουμε και χωρίς αυτόν».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα:

«Να περιμένει ότι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε μια ομάδα, ξέρουμε ποιοί είμαστε και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι καλό για να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας και να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.