ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δυο διπλές προσκλήσεις για το Diamonds Are Forever!

Κερδίστε από το panathinaikos24.gr δυο διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο τουρνουά στο ΟΑΚΑ (16-17 Σεπτεμβρίου) προς τιμήν του σπουδαίου Δημήτρη Διαμαντίδη.

Δυο διπλές προσκλήσεις για το Diamonds Are Forever!

Ο Παναθηναϊκός superfoods τιμάει τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα της σύγχρονης εποχής στην Ευρώπη και το panathinaikos24.gr σας βάζει στο ΟΑΚΑ! Κάντε LIKE και SHARE στο άρθρο και μπείτε στην κλήρωση για δυο διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο τουρνουά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Δώστε το «παρών» στο μεγαλύτερο τουρνουά της Ευρώπης!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην  «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς» και «Μαζί Σου – Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών»  που έχουν επιλεγεί από τον ίδιο το Δημήτρη Διαμαντίδη.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.