ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κατζουράκης: «Να φτάσουμε και πάλι στην κορυφή»

Ο νεαρός πρωταθλητής πυγμάχος του «τριφυλλιού», Ανδρέας Κατζουράκης, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα της Πυγμαχίας, αλλά και στον στόχο όλων να γίνει ο Παναθηναϊκός νούμερο 1 και πάλι.

Κατζουράκης: «Να φτάσουμε και πάλι στην κορυφή»

Ο Ανδρέας Κατζουράκης είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο της Πυγμαχίας. Ο νεαρός αθλητής την περασμένη χρονιά με τις πρωτιές στην Β’ και στην Γ’ κατηγορία σήκωσε την «πράσινη» σημαία ψηλά, όπως κι όλοι στο τμήμα της πυγμαχίας του «τριφυλλιού».

Σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν αλλά και στις απαιτήσεις που χρόνο με το χρόνο ανεβαίνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

«Κάθε χρόνο οι προσωπικοί στόχοι γίνονται όλο και περισσότεροι αλλά και σημαντικότεροι. Για έμενα φέτος, πέρα από τα τουρνουά στο εξωτερικό που θα έχουμε, ο μεγάλος μου στόχος είναι τον Δεκέμβριο, η Α κατηγορία των Ανδρών. Το καλοκαίρι βέβαια ακολουθούν και οι Μεσογειακοί αγώνες και το ευρωπαϊκό, που αποτελούν τεράστιες προκλήσεις για μένα. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου».

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Η ομάδα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με τον δάσκαλο μας Γιάννη Αϊδινιώτη να διοργανώνει πολλά Gala στο εξωτερικό. Μ’ αυτό τον τρόπο ο δάσκαλος μας κρατάει ζεστούς και έτοιμους για τους αγώνες. Κάθε χρόνο οι στόχοι ανεβαίνουν καθώς η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Σίγουρα ο μεγαλύτερος στόχος για μας φέτος είναι η υπεράσπιση της Α’ κατηγορίας από τον πολυνίκη Σύλλογο μας».

Έναν απολογισμό για την προηγούμενη χρονιά;

«Σχετικά με την προηγούμενη χρονιά θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων με διαφορά. Οι επιτυχίες ήταν πολλές αλλά και συνεχόμενες. Με την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την επιμονή καταφέραμε να κατακτήσουμε την Γ’ και την Β’ κατηγορία, κάτι το οποίο είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Πέρα από από την Γ’ και την Β’ καταφέραμε να κατακτήσουμε και την Α’.  Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος, που κατάφερα να κατακτήσω τα χρυσά, στην Γ’ και στην Β’ και να βοηθήσω το «τριφύλλι». Νιώθω ότι ανταμείφτηκα για τους κόπους μου». 

Για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν;

«Η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν θα είναι η πιο ζόρικη από κάθε χρονιά, καθώς οι απαιτήσεις έχουν ανέβει πάρα πολύ. Όπως προανέφερα θα έχουμε τόσο τα τουρνουά στο εξωτερικό όσο και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Αν όλα πάνε καλά και τα καταφέρω στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, θα έχω το καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό και τους μεσογειακούς αγώνες. Έτσι είναι λογικό μετά τον Γενάρη να κορυφωθεί για τα καλά η προετοιμασία μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...