ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οι «καθ’ υπόδειξη» διαιτησίες και οι έξι ομάδες που ευνοήθηκαν!

Ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος, στην πρότασή του για την «εγκληματική οργάνωση» στο Συμβούλιο Εφετών, περιγράφει αναλυτικά ποιοι αγώνες από τη σεζόν 2011/12 μέχρι και τη σεζόν 2014/15 «επηρεάστηκαν» από την «εγκληματική οργάνωση» και ποιες ομάδες ευνοήθηκαν.

Οι «καθ’ υπόδειξη» διαιτησίες και οι έξι ομάδες που ευνοήθηκαν!

Τους επίμαχους αγώνες που παρατίθενται παρακάτω, διηύθυναν κατόπιν υπόδειξης κατηγορουμένων για την «εγκληματική οργάνωση» έξι διαιτητές, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίοι κατηγορούμενοι όντες, διατηρούνται από τον Γ. Γκιρτζίκη, σα να μη συμβαίνει τίποτα στον πίνακα διαιτητών της Super League. Πρόκειται για τους Ιωαννίδη, Κάμπαξη, Αμπάρκιολη, Δημητρόπουλο, Γιάχο και Σπάθα, που ο εισαγγελέαςΔασκαλόπουλος παραπέμπει άπαντες σε δίκη.

Ακολουθούν οι αγώνες στους οποίους η διαιτησία ήταν, κατά τον εισαγγελέα εφετών, «κατ’ εντολή» και οι ομάδες που ευνοήθηκαν, όπως περιγράφονται στην πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών.

Δείτε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.