ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλο Μολέδο, άλλο… Τσορμπατζίσκι

Ευτυχώς για τον Ιβάν Ιβανόφ προέκυψαν οι καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη ειδάλλως μετά τα τρία γκολ του Λουξεμβούργου (!) οι επικριτές του θα τον είχαν «σκίσει».

Άλλο Μολέδο, άλλο… Τσορμπατζίσκι

Καλά που μεσολάβησαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιβάν Ιβανόφ στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι (εκμηδένιση του επικίνδυνου Πούκι, γκολάρα, εξαιρετικό διώξιμο πάνω στη γραμμή που θα έκανε νωρίς το 1-0 στη Δανία) γιατί μετά τα τρία τέρματα που δέχθηκε η Βουλγαρία από το Λουξεμβούργο (!!!) ο 28χρονος θα είχε ήδη «κρεμαστεί».

Ήδη κάμποσοι ξεσάλωσαν στα social media εναντίον του, ενθυμούμενοι τα πρώτα άσχημα παιχνίδια του κόντρα στην ΑΪΚ. Λες κι είναι εύκολο για ένα βαρύ κορμί που προέρχεται από τραυματισμούς και δεν έχει ρυθμό να «πετά» από τη μια στιγμή στην άλλη! Θυμάστε πως έπαιξαν πέρσι Σάντσεθ, Ταυλαρίδης στα προκριματικά;

Έτσι κι αλλιώς αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστή ρεζέρβα των Σαμπά, Μολέδο που δεν θα είχε αποκτηθεί αν ο Ράσμους Τελάντερ εγγυόταν την παρουσία του για +20 ματς κάθε σεζόν, ας μην ξεχνάμε ότι για τη θέση υπάρχουν ακόμα Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Ρέις! Στο κάτω κάτω αλλιώτικα παίζεις στο πλευρό του απίθανου Μολέδο και διαφορετικά αγωνίζεσαι δίπλα στον 21χρονο Μπόζιταρ Τσορμπατζίσκι σε μια παρηκμασμένη εθνική που ζει ακόμα με τις δόξες του… 1994-1996, την πρόκρισή της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως και την συμμετοχή στους ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκείνη η φουρνιά ήταν η κορυφαία που είχαν στην ιστορία τους οι γείτονες με τον Τριφόν Ιβανόφ να δεσπόζει στην άμυνα, τον φαλακρό χάφαρο, Γιόρνταν Λέτσκοφ στον άξονα και την τριπλέτα Χρίστο Στόιτσκοφ, Εμίλ Κονσταντίνοφ, Λιούμπομιρ Πένεφ μπροστά.

Είκοσι χρόνια αργότερα κι ακόμα οι Βούλγαροι δεν λένε να ορθοποδήσουν, είναι χαρακτηριστικό πως τον Ιούνιο στα φιλικά με Ιάπωνες, Δανούς δέχτηκαν 11 (!) γκολ (τα εφτά από τους… Ασιάτες) με τον Ιβάνοφ να είναι παρόντας στην «τεσσάρα». Τα τρία γκολ από τους ερασιτέχνες του Λουξεμβούργου δεν περικλείουν τιμή για την εθνική που όμως εδώ που τα λέμε δεν διαθέτει κάποιο παίκτη να σου κεντρίζει την προσοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.