ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλοι τους δοκιμασμένοι σε τοπ επίπεδο

Ο ΠΑΟ άφησε κατά μέρος τις περιπτώσεις παικτών που δεν είχαν επίγνωση του τι εστί Ευρωλίγκα.

Όλοι τους δοκιμασμένοι σε τοπ επίπεδο

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η έλευση παικτών που έχουν «τριφτεί» σ’ επίπεδο Ευρωλίγκας θα γλιτώσει τον Παναθηναϊκό από τον βραχνά των τελευταίων ετών που τον ήθελε να ποντάρει σε παιδιά που τα αληθινά ζόρια τους ήταν άγνωστα. Π.χ ο   Κούζμιτς, ο Ραντούλιτσα, ο Φελντέιν, ο Ουίλιαμς,  ο Χάντερ, ο Πάβλοβιτς δεν ήξεραν καν πως παίζεται το παιχνίδι σε τόσο υψηλό επίπεδο κι έτσι βλέπαμε τον  Δημήτρη Διαμαντίδη να παλεύει μόνος απέναντι στους παίκτες του Περάσοβιτς.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εκτός από την καινοτομία να ποντάρει στο μπόι (όλοι του οι σέντερ από 2.13 και πάνω) σ’ εποχές που το μπάσκετ έχει πάει στην ταχύτητα δεν προνόησε να στραφεί σε αθλητές που «ήξεραν» το θεσμό. Επί Ιβάνοβιτς και στην πρώτη θητεία Πεδουλάκη το πράγμα μπλέχτηκαν με τους τραυματισμούς ενώ το μειωμένο μπάτζετ σε οδηγούσε σε επιλογές από το κάτω ράφι κάτι που δυσχέραινε το έργο της ομάδας για διακρίσεις.

Ο A.J Σλότερ ας πούμε το φθινόπωρο «πετούσε» όμως αργότερα πλήρωσε την μετάβαση από το γαλλικό πρωτάθλημα και το Eurocup στο ανώτερο επίπεδο της Ευρωλίγκας εκεί που η λέξη «ήττα» απαγορεύεται για ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού. Ο Ντε Μάρκους Νέλσον είχε προβλήματα με το πόδι του, Μπατίστα, Μπλουμς ήταν μια ζωή ρολίστες άμαθοι στο «πρέπει», ενώ ο Γκάνι Λαουάλ που ήρθε μεσούσης της σεζόν ως «δώρο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ουδέποτε αξιοποιήθηκε παρότι διέθετε ενδιαφέρον βιογραφικό. Τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν φέτος, ο Φελντέιν πέρσι πήρε την…κρυάδα, ο Τζέιμς πρωταγωνίστησε στην Ισπανία, ο Ρίβερς με τον Μπουρούση είναι παλιές καραβάνες, ο Καλάθης κατακτούσε την κούπα ως…μειράκιο πλάι σε Διαμαντίδη, Νίκολας, ο Νίκολς θα φέρει αέρα ανωτερότητας στα αποδυτήρια ως ενεργός πρωταθλητής Ευρώπης, ο Γκιστ έχει φάει με το κουτάλι την διοργάνωση, ο Παππάς έχει προλάβει να μοιράσει «20άρες» σε Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ (που να βρει και ρυθμό)…

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.