ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΆΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ

«Θέλω να μείνω»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στο «τριφύλλι».

«Θέλω να μείνω»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και αναφέρθηκε στην επικείμενη επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω δει και εγώ πως γράφονται πολλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συζητήσει με τον εκπρόσωπό μου ακόμα. Θα συναντηθούμε τις επόμενες ημέρες, δεν γνωρίζω τι περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο και τι όχι. Άρα δεν μπορώ να σχολιάσω. Θα συναντηθώ με τον μάνατζερ μου και θα δούμε».

«Σίγουρα, από τη στιγμή που συζητάμε αυτή είναι η πρόθεσή μου. Θα δούμε τι θα προσφέρει ο σύλλογος και θα αποφασίσουμε το καλύτερο δυνατό και για εμένα και για τον Παναθηναϊκό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.