ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι παραπάνω έχει ο …Μάντζαρης;

Ο (στάσιμος) γκαρντ του ΟΣΦΠ αποτελεί στέλεχος της εθνικής, «μάθημα» η περίπτωσή του για τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Τι παραπάνω έχει ο ...Μάντζαρης;

Η αμφιβολία των φιλάθλων για την απόφαση του κόουτς να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Λευτέρη Μποχωρίδη εν μέρει είναι δικαιολογημένη (το παιδί καλά-καλά δεν έχει παίξει ούτε στην Α1). Από την άλλη όμως έχετε αναρωτηθεί πόσο ανώτερος του είναι ο…Βαγγέλης Μάντζαρης, βασικός στον Ολυμπιακό και στέλεχος της εθνικής;

Ο τελευταίος έχει μείνει στάσιμος σε κομβικά σημεία για γκαρντ (ντρίμπλα, σουτ, διείσδυση) παρόλα αυτά χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον Πειραιά λόγω της πίεσης που ασκεί στην άμυνα και στην ηρεμία που μεταδίδει στην ομάδα παρότι ομολογουμένως έχει το μισό ταλέντο του Κώστα Σλούκα.

Στο μπάσκετ δεν είναι μόνο τα λεπτά που «γράφουν» στο ενεργητικό σου μα κυρίως  τι κάνεις στο παρκέ στο χρόνο που θα σου δοθεί. Ο Λευτέρης είναι καλύτερος σουτέρ (62% πέρσι από το τρίποντο, επιχειρώντας όμως μόλις 16 σουτ), πιο «μακρύς» από τον πρώην Περιστεριώτη, προέρχεται από την μπασκετομάνα Θεσσαλονίκη, από σύλλογο με κύρος, παράδοση και απαιτήσεις (Αρης), για να μην πούμε για τις εμπειρίες που πήρε την τελευταία διετία προπονούμενος καθημερινά δίπλα στον καλύτερο των δέκα τελευταίων ετών. Του λείπουν παιχνίδια κι εμπιστοσύνη, αν τα βρει είναι στο χέρι του να τα εκμεταλλευτεί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.