ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόλις… εφτά στους 21!

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ από την ομάδα που έπαιξε με τον Άγιαξ τον περασμένο Ιούλη.

Μόλις... εφτά στους 21!

Ο Παναθηναϊκός τελευταία φορά αντιμετώπισε τον Άγιαξ στις 10 Ιουλίου 2015 όταν το τριφύλλι προετοιμαζόταν για τα παιχνίδια με την Μπριζ κι ήθελε «δυνατά» 90λεπτα στα πόδια του.

Οι Ολλανδοί νίκησαν εύκολα 2-0 σε μια αναμέτρηση που είχε χαρακτηριστεί από την επιστροφή του Λουκ Στιλ (ο Άγγλος ταλαιπωρούνταν από τη μέση του) και τη θετική παρουσία του Ντάνιελ Πράνιτς ως αριστερού μπακ. Οι αντίπαλοι σκόραραν με το μεγάλο τους αστέρι, τον Πολωνό, Μίλικ στο 33’ κι έγραψαν το τελικό σκορ με τον Ελ Γαζί στο 86′.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους πράσινους που αντιμετώπισαν τον «Αίαντα» μόλις 14 μήνες πριν-Κοτσόλης (46′ Στιλ), Βέμερ (63′ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής (67′ Τελάντερ), Χουχούμης (46′ Ατζαγκούν), Λαγός (63′ Δώνης), Ζέκα (79′ Αγγελόπουλος), Πράνιτς, Λουντ (46′ Νίνης), Καρέλης (46′ Πέτριτς), Μπεργκ (63′ Καλτσάς- σήμερα υπολογίζονται μονάχα οι τερματοφύλακες, ο Τελάντερ, ο Κουτρουμπής, ο Ζέκα, ο Λουντ κι ο Μπεργκ. Εφτά ποδοσφαιριστές στους 21 (!!!) με το κύμα αλλαγών το τελευταίο εξάμηνο να είναι σαρωτικό!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.