ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κι αν είχε έρθει ο… Παούνοβιτς;

Η πρόκριση στους ομίλους, τα καλά deal και οι γνωριμίες του «Στράμα» έκαναν αρκετούς να τον πάρουν με άλλο μάτι.

Κι αν είχε έρθει ο... Παούνοβιτς;

Εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να έχει πετύχει στον αδιαπραγμάτευτο στόχο που είχε τεθεί, να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα, υπάρχουν πολλοί που έχουν αναθεωρήσει τη στάση τους για τον προπονητή, τρέμοντας στη σκέψη τι θα μπορούσε να περιμένει το κλαμπ αν αντί για τον Αντρέα Στραματσόνι είχε επιλεγεί ο Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο κόουτς της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κ20 της Σερβίας ήταν ο «πλάβι» …Αναστασίου και μάλιστα ακόμα πιο κάτω από τον «Ολλανδό» (που είχε δουλέψει ως βοηθός σε Ολλανδία, Αγγλία, Ελλάδα) αφού δεν είχε καμιά εμπειρία σε συλλογικό επίπεδο κι η πρόσληψή του συνιστούσε μέγα ρίσκο. Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος είχε «ψηθεί» περισσότερο με την περίπτωσή του αλλά τελικά επικράτησε η γνώμη Φύσσα-Βόκολου που θεωρούσαν ότι ο πρώην κόουτς Ίντερ, Ουντινέζε ταίριαζε περισσότερο στο τριφύλλι.

Νεότατος σε ηλικία, με κάψα να πετύχει μετά τα αποτυχημένα περάσματά του από Μιλάνο, «Φρίουλι», ήθελε να σώσει την καριέρα του και να ξαναγίνει αντικείμενο μελέτης από τα Μέσα της πατρίδας του. Δουλεύοντας στους «νερατζούρι» ο «Στράμα» είχε επίγνωση των «πρέπει» που καλλιεργούνται στα αποδυτήρια ομάδας πρωταθλητισμού ενώ οι γνωρισμίες του με παίκτες, μάνατζερ ανά τον πλανήτη δεν συγκρινόταν με την αντίστοιχη ατζέντα του Σέρβου.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι βέβαια ο ΠΑΟ τα έκανε μαντάρα μαζί του (αν και μετά την Καμπάλα το τμήμα «πέθανε» και δεν έλεγε να συνέλθει με τίποτα) μα οι επιλογές του στις μεταγραφές, το γεγονός ότι αποδείχθηκε εξαιρετικός μάνατζερ πετυχαίχοντας σούπερ deal (Λεντέσμα, Σαμπά) έκανε κάμποσους να τον δουν με διαφορετικό μάτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.