ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η… καλύτερη του Βέμερ

«Διακοπές» στην Ελλάδα για τον Γερμανό που δεν μπορεί 1.5 χρόνο να βρει ομάδα.

Η... καλύτερη του Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ ξέμεινε στον Παναθηναϊκό κι εκμεταλλευόμενος το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι «έκατσε» πάνω του, τώρα πια ο Γερμανός πληρώνεται για να…κάθεται.

Ο πρώην παίκτης της Πάντερμπορν δεν έχει φέρει εδώ και μήνες ούτε …μισή πρόταση και πως να συμβεί αυτό από τη στιγμή που οι σύλλογοι ανησυχούν κοιτάζοντας το βιογραφικό του.

Ο Βέμερ από τη σεζόν 2012-2013  συνηθίζει να χάνει ένα σεβαστό αριθμό αγώνων πρωταθλήματος τόσο με την Πάντερμπορν όσο και με τους πράσινους, αφού το μυϊκό του σύστημα το λες κι ευπαθές. Πιο αναλυτικά:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2012-2013 (25 συμμετοχές): έχασε 9 ματς πρωταθλήματος με τραυματισμό.

2013-2014 (22 συμμετοχές): έχασε 10 ματς πρωταθλήματος με τραυματισμό.

2014-2015 (21 συμμετοχές): έχασε 8 ματς πρωταθλήματος με τραυματισμό.

2015-2016 (1 συμμετοχή): έχασε 7 ματς πρωταθλήματος με τραυματισμό.

Από τα 112 ματς πρωταθλήματος δηλαδή, έχει χάσει τα 34, μια ολόκληρη σεζόν δηλαδή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.