ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Του «βγάζει το λάδι» ο Μαρκόπουλος

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ξέρει να διατηρεί ακμαίο τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Εξάστερο.

Του «βγάζει το λάδι» ο Μαρκόπουλος

Το …πατροπαράδοτο ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο αποφεύχθηκε με την κληρωτίδα να βγάζει ΠΑΟΚ στο κύπελλο που τα δύο τελευταία χρόνια μετρά μία «καθαρή» νίκη στη Πυλαία, μια ήττα στον δεύτερο τη τάξει θεσμό σε νεκρό χρόνο -από μακρινό σουτ του Γιάνκοβιτς- κι άλλη μια στο ΟΑΚΑ στον πόντο!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει τον τρόπο να …κοψοχολιάζειτο τριφύλλι, θα δούμε αν συνεχίσει την παράδοση έχοντας μάλιστα στη διάθεσή του δύο παλιούς γνώριμους των πρασίνων (Κόνιαρης, Γλυνιαδάκης).

Στις 4.1.2014 ο «Δικέφαλος» νίκησε εύκολα 71-54στη Θεσσαλονίκη με κορυφαίο τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στις δύο ρακέτες.Με τον Όντουμ και τον Σαλούστρο να τα πηγαίνουν περίφημα απέναντι στον Διαμαντίδη που δεν είχε βοήθειες από τους τραυματίες Παππά, Μποχωρίδη ο γηπεδούχος πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε νικώντας για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2009.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 22 Φεβρουαρίου 2015, ο ΠΑΟ είδε κι έπαθε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου παρότι ανάγκασε τον αντίπαλό του να μετρήσει 4/22 τρίποντα στο σπίτι του. Ο ΠΑΟΚ παρότι στο τέλος έχανε με 12 (52-64), «γύρισε», ισοφάρισε και τελικά ηττήθηκε από το τρίποντο του Βλάντο στην εκπνοή.

Οι Θεσσαλονικείς θα πλήρωναν τον Εξάστερο με το ίδιο νόμισμα στις 14/12/2015, αλλά μια τάπα του Τζέιμς Γκιστστα 4” πάνω στον Τσόχλα, μια άστοχη βολή του Βασιλειάδη 17” κι ένα ξεμαρκάριστο σουτ από πλάγια του ίδιου παίκτη στην εκπνοή έφεραν τη νίκη για τους πράσινους που ήταν εξαιρετικά άστοχοι (21/67 σουτ) προκαλώντας την οργή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.