ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον 32%, Πατ 36%, «Μποχώ» 62%

Φέτος ο ΠΑΟ θα παίρνει μακρινό σουτ κι από τον φορ του ακόμα και από τα παιδιά που θα έρχονται από το… βάθος του πάγκου.

Σίνγκλετον 32%, Πατ 36%, «Μποχώ» 62%

Μακάρι να είναι ενδεικτική της σεζόν η εικόνα στο Λαύριο. Δεκαέξι τρίποντα «έσταξαν» οι παίκτες του Πεδουλάκη κι αμέσως στο νου μας ήρθε η περσινή μελαγχολική εικόνα όπου -πλην Φελντέιν- δεν υπήρχε σεσημασμένος «φονιάς» να δεχθεί έξτρα πάσα όταν η άμυνα οχυρωνόταν κοντά στο καλάθι.

Ο Νικ ήθελε δουλειά στο σουτ, ο Φώτσης ενεργοποιήθηκε όταν ήρθε ο Πεδουλάκης, ο Παππάς ήταν εξαφανισμένος, ο Πάβλοβιτς ανύπαρκτος κι έτσι ο Εξάστερος περίμενε τα κέφια Γιάνκοβιτς, Διαμαντίδη για ν’ απειλήσει με επιπλέον αθλητές από μακρινή απόσταση.

Ο κόουτς αναζήτησε στο παζάρι αθλητές με έφεση στο σκορ μακριά από το καλάθι, Νίκολς, Τζέιμς, Ρίβερς είναι τέτοιοι, ακόμα κι ο Σίνγκλετον που θα βρίσκεται στο «5» είχε στην Ευρωλίγκα 32%! Ως κι οι ΠατΚαλάθης-Λευτέρης Μποχωρίδηςνιώθουν άνετοι στα 7.5 μέτρα, ο ψηλός στην Αστάνα είχε 36% ευστοχία, ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα ο τέως γκαρντ του Άρη ευστόχησε στα 10 από τα 16 σουτ που επιχείρησε (62%!).

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν σταθεροποιήσει το χέρι του ο Νίκος Παππάς, βελτιωθεί κι ο αρχηγός το τριφύλλι θα είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρώπη του χρόνου.ξεπατικώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της περσινής Λοκομοτίβ: τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία, σουτ πριν οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα, αθλητικότητα και εκτέλεση από τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.