ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πως θα εξελιχθούν τα τρεξίματα;

Ο Γιάννης Αναστασίου συνήθως «φόρτωνε» την ομάδα το καλοκαίρι, ο Ιταλός δεν πλάκωσε τους παίκτες στα βάρη για να είναι πιο ελαφρείς στα παιχνίδια που «έκαιγαν».

Πως θα εξελιχθούν τα τρεξίματα;

Ο Αντρέα Στραματσόνι λέγοντας προ εβδομάδων ότι πρώτος στόχος του συλλόγου ήταν η πρόκριση στους ομίλους άφησε να εννοηθεί ότι δεν «φόρτωσε» τους παίκτες του με βάρη και σπριντ προκειμένου να εμφανιστούν φρέσκοι στα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Η ομάδα δεν είχε θέμα με τα τρεξίματά της, μάλιστα πάντα ανέβαζε ρυθμό όταν ξεκινούσε το β΄ ημίχρονο αλλά το ερώτημα είναι πως θα σταθεί σε βάθος χρόνου. Επί Αναστασίου π.χ πάντα γινόταν σκληρή δουλειά το καλοκαίρι, γι αυτό ο ΠΑΟ ξεκινούσε μουδιασμένα αφού κάμποσοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν «λυθεί». Κατά τον Γενάρη βέβαια η ομάδα θύμιζε …άρμα μάχης όταν οι υπόλοιποι άρχισαν να «ξεφουσκώνουν». Βέβαια στο μεταξύ είχαν χαθεί εύκολοι βαθμοί στο πρωτάθλημα και προκρίσεις.

Το καλοκαίρι του 2014 π.χ ο Μάρκους Μπεργκ είχε προλάβει να σπάσει την κλείδα του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Στην πρεμιέρα της σεζόν ο Μλάντεν Πέτριτς είχε νιώσει τράβηγμα στην προθέρμανση, ο Ντάνιελ Πράνιτς μυϊκή διάταση κι ο Διαμαντής Χουχούμης στο ημίχρονο κάκωση έσω πλαγίου στο δεξί του γόνατο. Το προηγούμενο διάστημα Ζέκα, Λαγός, Μέντες, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης είχαν προλάβει να επισκεφτούν το ιατρικό κρεβάτι.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδιο έγινε το καλοκαίρι του 2015 όταν η ομάδα κλήθηκε να παλέψει στο Βέλγιο για το 1/3 του προϋπολογισμού της χωρίς τον βασικό της κορμό. Η Μπριζ ήταν τυχερή που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό δίχως τον κορυφαίο παίκτη του ρόστερ (Εσιέν), τον βασικό τερματοφύλακα (αντιμετώπιζε θέματα οσφυαλγίας στη μέση του ο Λουκ Στιλ) και τον αριστερό μπακ (λαβωμένος κι ο Νάνο), ενώ συν τις άλλοις ήταν τιμωρημένος κι ο Βίκτορ Σάντσεθ από το πρώτο παιχνίδι. Ως τώρα σοβαρός τραυματισμός δεν έχει παρατηρηθεί, είναι σίγουρο ότι ο Ιταλός «έστρωσε» τους παίκτες στη διάρκεια της διακοπής προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο (;) έδαφος του καλοκαιριού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.