ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον Δεκέμβρη ο Λάμπρου έλεγε άλλα…

Ο ταλαντούχος φορ μιλούσε με λόγια σεβασμού για τον προπονητή ο οποίος σύμφωνα με τον μάνατζέρ του «δεν θα τον έβαζε να παίζει».

Τον Δεκέμβρη ο Λάμπρου έλεγε άλλα...

Ο Λάμπρος Χούτος δήλωσε πρόσφατα στο Sport24 ότι έστειλε τον Λάζαρο Λάμπρου στον Ηρακλή επειδή με τον Αντρέα Στραματσόνι ο 19χρονος επιθετικός δεν θ’ αγωνιζόταν ποτέ. Το ωραίο είναι πως ξεψαχνίζοντας τις τοποθετήσεις του ταλαντούχου φορ είδαμε πως στις 12 Δεκεμβρίου 2015 μιλούσε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ιταλό, στην κάμερα της NOVA:

«…Ο κ. Στραματσόνι είναι ένας προπονητής που δίνει βάρος στην τακτική. Πιστεύω πως αυτά που θέλει να μας περάσει είναι σημαντικά για να μπορέσουμε να πάρουμε νίκες στο πρωτάθλημα». Είναι ένας προπονητής που έχει πολύ μεγάλο έργο στις ακαδημίες και στην Ρόμα και στην Ίντερ και στηρίζει τα νέα παιδιά.

Σας βοηθάει ψυχολογικά το γεγονός ότι σας κοιτάει και εσάς; 

«Μας βοηθάει, μας δίνει συμβουλές. Είναι ότι καλύτερο για τα νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα να έχουν ένα προπονητή ο οποίος θέλει να τους βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί. Είναι ότι καλύτερο για εμάς. Μέσα από τις προπονήσεις θέλω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ, να φτάσω στο επίπεδο που χρειάζεται. Παιχνίδι με παιχνίδι να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να βγάζω αυτά που ξέρω στο γήπεδο. Το σημαντικό πάντως είναι η βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και με πιο έμπειρους παίκτες».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο καιρό αργότερα ο παίκτης παρότι είχε μέσα στα πόδια του ένα σωρό παίκτες με πλούσιες εμπειρίες (Λέτο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ) από τους οποίους θα μπορούσε να μάθει πολλά, αποφάσισε να μεταγραφεί σε σύλλογο που ναι μεν θα του δώσει άφθονο χρόνο συμμετοχής μα είναι άγνωστο κατά πόσο θα τον βλετιώσει. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή του δικαιωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.