ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φυλακούρης: «Και οι τέσσερις στα ίσα, αν η διαιτησία είναι πάνω από το 7»

Ένας εκ των αγαπημένων παλαιμάχων της «πράσινης» κερκίδας, ο Τότης Φυλακούρης, μιλάει στο SDNA για το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό που θα κοντραριστεί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τίτλο, και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Φυλακούρης: «Και οι τέσσερις στα ίσα, αν η διαιτησία είναι πάνω από το 7»

Την πεποίθησή του ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, εξέφρασε στο SDNA ο Τότης Φυλακούρης, βάζοντας την προϋπόθεση η διαιτησία να κυμαίνεται από το 7 και πάνω, ώστε να δούμε ένα πρωτάθλημα που θα το διεκδικήσουν και οι τέσσερις ομάδες στα ίσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.