ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Σκέφτηκα να επιστρέψω»

Ο Μλάντεν Πέτριτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι σκέφτηκε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πέτριτς: «Σκέφτηκα να επιστρέψω»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «novilist.hr»:

«Το έκανα για την απόλαυση. Τρέχω, κάνω ποδήλατο, γυμνάζομαι. Υποθέτω ότι ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και είχα μόλις αποσυρθεί! Δεν είχα ακουμπήσει μπάλα για τρεις μήνες, ούτε είχα κάνει προπόνηση. Ξαφνικά, βρέθηκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και μετά από αυτό το ματς, δέχτηκα δύο επίσημες προτάσεις, μία από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και μία από την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Αυτή από την Ελβετία, τη σκέφτηκα για μερικά λεπτά, αλλά τότε είπα πως φτάνει το ποδόσφαιρο και θα το τηρήσω…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...