ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Κατσουράνης έγινε καθηγητής!

Και δεν αστειευόμαστε.

Ο Κώστας Κατσουράνης έγινε καθηγητής!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διεθυντής της Παναχαϊκής θα διδάσκει, κάνοντας σεμινάρια ποδοσφαίρου, στο House of sport journalism του City Umity.

Θυμίζουμε ότι το panathinaikos24.gr σας προσφέρει ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 50%για σπουδές ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ στο House ofSport Journalism του CITY UNITY (Κ.Δ.Β.Μ.-2).

Πάρε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και  γίνε ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ με Δίπλωμα HND (Higher NationalDiploma) με πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π)

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναπτύξτε σε απεριόριστο αριθμό λέξεων το θέμα: Τα χρυσά μετάλλια στο Ρίο και το… ελληνικό ποδόσφαιρο

Στείλτε τις απαντήσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:diagonismos@cityu.gr

Το Panathinaikos24.gr θα ανακοινώσει τους νικητές στις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, μετά από απόφαση του συλλόγου των καθηγητών – δημοσιογράφων (δείτε τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό)

Το City Unity σε συνεργασία  με τον Alpha ανεβάζουν την εκπαίδευση σε άλλο επίπεδο

Η φοίτηση είναι διετής- Μονοετή τμήματα για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Live Streaming για τους υποψηφίους εκτός Αθήνας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 3243222 & 211.7109150 ή επισκεφθείτε τη διεύθυνσηhttp://citystudies.gr/athilitiki-dimosiografia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.