ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Δείξε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ότι επιστρέφεις

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, που αρχίζει στη Λιβαδειά και τις αποδείξεις που πρέπει να κατατεθούν εντός γηπέδων για την πραγματική Παναθηναϊκή επιστροφή.

Δείξε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ότι επιστρέφεις

Μετά τον πρώτο μεγάλο στόχο, που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στην Ευρώπη και την είσοδο στους ομίλους του Europa League και επετεύχθη, ήρθε η ώρα για την έναρξη του ποδοσφαρικού μαραθωνίου. Του μαραθωνίου εντός των συνόρων, ο οποίος αρχίζει αύριο (έστω και με αυτή την καθυστέρηση) από τη Λιβαδειά. Εναν τόπο κάπως… συνηθισμένο για πρεμιέρες στο “τριφύλλι”.

Με την ομάδα να έχει ανεβάσει κατά πολύ την ποιότητα του ρόστερ της, τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα υλικά για φτιάξει κάτι καλό και δυνατό, οι “πράσινοι” ρίχνονται στη μάχη με διαφορετικές φιλοδοξίες και, αν θέλετε, ένα διαφορετικό “αέρα”. Δεν θα πω “αέρα πρωταθλητη”. Διότι κάτι τέτοιο δεν λέγεται για μια ομάδα που έχει να βρεθεί στην κορυφή έξι ολόκληρα χρόνια και μέσα σ’ αυτά βίωσε τη χειρότερη κρίση στη σύγχρονη ιστορία της.

Αναμφίβολα, όμως, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν έχει τα όνειρα για κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Οχι τις αυταπάτες, όπως για παράδειγμα πέρυσι. Ονειρα που βασίζονται σε ρεαλιστικές πιθανότητες για διεκδίκηση όλων των στόχων. Του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και μιας καλής παρουσίας ή ακόμη και πορείας στην Ευρώπη.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρακαλούνται θερμά να είναι όλοι συντηρητικοί στις εκτιμήσεις τους. Να μην κλείνουν τα μάτια στην αλήθεια, η οποία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει πια ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, γεμάτο ρόστερ και λιγότερες αδυναμίες. Αλλά και να μην αιθεροβατούν. Ποτέ καμία ομάδα δεν πήρε κανένα τίτλο από τον Σεπτέμβριο. Ποτέ κανένα ρόστερ δεν “βαφτίστηκε” το  “καλύτερο των τελευταίων ετών”, πριν το δούμε στο χόρτο. Υπομονή, λοιπόν.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα, μετά και τις κινήσεις του καλοκαιριού, αλλά και την επιτυχία στα προκριματικά του Europa League, είναι σωστή διαχείρηση από τον πάγκο, συγκέντρωση και… λύσσα σε κάθε παιχνίδι και φυσικά διάρκεια. Σταθερότητα στην απόδοση και σοβαρότητα, όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός. Με αυτά, σιγά σιγά, οι “πράσινοι” θα δείξουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ότι επιστρέφουν. Οτι είναι ξανά ό “Σύλλογος Μεγάλος” που διεκδικεί τα πάντα, κόντρα σε όλους και όλα. Το πρώτο δείγμα, ας φανεί από αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.