Ποδόσφαιρο

Πράσινο ξεκίνημα στη Λιβαδειά

Πράσινο ξεκίνημα στη Λιβαδειά

Nα μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 2000 οπαδών του.

Οι “πράσινοι”, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μπαίνουν στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος και θέλ0υ να δείξουν με το “καλημέρα” ότι φέτος θα διεκδικήσουν τα πάντα. Αλλωστε, δεν είναι μυστικό. Φέτος, το επίπεδο στην ομάδα έχει ανέβει και το πρωτάθλημα αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε μαζί του 21 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Μολέντο και Λέτο, παρότι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Βλαχοδήμος Π., Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η παρακάτω: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Κουτρουμπής (Μολέδο), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες (Εμποκού), Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version