ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ο Γιώργος Καντζιλιέρης

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε ότι ο Γιώργος Καντζιλιέρης αναλαμβάνει head coach και υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος, στην Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ο Γιώργος Καντζιλιέρης

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καντζιλιέρης αναλαμβάνει head coach και υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος, στην Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο έμπειρος τεχνικός, που φέτος συμπληρώνει εννέα χρόνια στο Σύλλογό μας, πέρυσι οδήγησε την ομάδα των Κορασίδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και της Α’ ΕΣΚΑ και τις Νεάνιδες στην 3η θέση του Πρωταθλήματος Ελλάδας και στην κατάκτηση της Α’ ΕΣΚΑ.

Έχει διατελέσει προπονητής σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομών, ενώ είναι ο τεχνικός που ανέδειξε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ομάδα του Αιγάλεω, από όπου ο ταλαντούχος παίκτης ήρθε με μεταγραφή στο Τριφύλλι, τη σεζόν 2012-13, σε ηλικία 15 ετών.

Τον Γιώργο Καντζιλιέρη θα πλαισιώνουν οι κορυφαίοι προπονητές: Ηλίας Αρχιμανδρίτης, Νίκος Κωστόπουλος, Χρήστος Σερδενές, Γιώργος Ελμάς και Κωνσταντίνος Στρατής.

Ο νέος head coach του Συλλόγου μας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Μάκη Κουτσονικόλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την απόφαση τους να αναλάβω την ευθύνη του προπονητικού της προγράμματος. Στόχος μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθώς και η ενίσχυση της αγωνιστικότητας των τμημάτων μας, σε συνδυασμό με την ομαδική λειτουργία. Όλοι οι προπονητές και εγώ προσωπικά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ήδη άριστη εικόνα της Ακαδημίας, όπως αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE