ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ

Σημάδι… τίτλου!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το ''δεξί'' τις υποχρεώσεις του τη νέα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας του Λεβαδειακού εκτός έδρας με 3-0.

Σημάδι... τίτλου!

Η νικηφόρα αυτή πρεμιέρα, είχε να επιδείξει αρκετά στοιχεία τα οποία τη συνδέουν με το πρόσφατο παρελθόν, καθώς τη σεζόν των τελευταίων τίτλων (2009/10) οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Εργοτέλη (22/8/09) με το ίδιο σκορ (3-0).

Ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον τότε αγώνα ήταν ο -σκόρερ- Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εκείνο το απόγευμα στο ”Παγκρήτιο” είχε σημειώσει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας (στο 40′ και στο 90′), με τον Σισέ να ανοίγει το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Μένει να δούμε εάν όντως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά και το όνομα του ”Σέμπα” στον πίνακα των σκόρερ, αποτελέσουν οιωνούς τίτλου!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...