ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσπασε την παράδοση εκτός έδρας

Από τον... Φεβρουάριο είχε να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη το τριφύλλι.

Εσπασε την παράδοση εκτός έδρας

Ότι έπρεπε για την ψυχολογία του κόσμου και της ομάδας η άνετη και με …στυλ εμφάνιση μέσα στην Λειβαδιά. Είναι βέβαιο ότι ο ενθουσιασμός θα ξεχειλίζει στη Λεωφόρο την Πέμπτη αφού το τριφύλλι όχι μόνο έβαλε τρία γκολ αλλά με την «γεμάτη» του εμφάνιση έπεισε ακόμα και τους δύσπιστους ότι γίνεται καλή δουλειά στο Κορωπί.

Το καλοκαίρι έγιναν τα προφανή, ο κόουτς γέμισε το προπονητικό κέντρο με παιδιά που τα βασικά του αθλήματος τα κατέχουν άριστα, αρκετά χρόνια ταλαιπωρηθήκαμε με μεσοεπιθετικούς που σούταραν με…κλειστά μάτια ή κοντρόλαραν με το καλάμι, ανασταλτικούς μέσους πιο αργούς κι από την καθυστέρηση ή στράικερ με μ.ο…3 γκολ το χρόνο!

Η «τριάρα» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διπλάσια και μάλιστα έσπασε μια πολύ δυσμενή παράδοση που ήθελε πέρσι τον «Στράμα» να μην πανηγυρίζει πέρσι μακριά από την Λεωφόρο από τις…14 Φλεβάρη! Έκτοτε σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ μεσολάβησαν οι επισκέψεις σε ΟΑΚΑ (δις), Καραϊσκάκη, Τρίπολη, Νέα Σμύρνη,  Τούμπα όπου το τριφύλλι πήρε μόλις τρεις πόντους.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.