ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ήττα για Αναστασίου, βασικός ο Ατζαγκουν

Ακόμα μια ήττα για την Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, αυτή τη φορά από την Γκο Αχέντ Ιγκλς με 2-0. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Νέα ήττα για Αναστασίου, βασικός ο Ατζαγκουν

Χωρίς νίκη έκλεισε για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος, αφού ηττήθηκε από την ουραγό Γκο Αχέντ Ιγκλς με 2-0.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε βασικός ο δανεικός από τους «πράσινους» Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά τα «σύννεφα» πάνω από τον πάγκο της Ρόντα, έχουν αρχίσει να μαζεύονται και το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου παραμένει δυσοίωνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.