ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΜΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 59-92

Εύκολα με Κύμη στο ντεμπούτο του Σίνγκλετον

Με 17 πόντους από τον Νίκο Παππά και άλλους 14 από τον Γιάννη Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Κρις Σίνγκλετον (6 π.) της Κύμης με 92-59.

Εύκολα με Κύμη στο ντεμπούτο του Σίνγκλετον

Με ενθουσιασμό και σε γεμάτο γήπεδο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος αφού σοβαρεύτηκε αμυντικά ανέβασε ταχύτητα και με τους Μπουρούση (14 π.) και Παππά (17 π.) πέρασαν εύκολο απόγευμα από το κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας.

Πήρε λεπτά συμμετοχής ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος σημείωσε 6 πόντους.

Το ματς

Η Κύμη μπήκε από νωρίς φουριόζα στο ματς και με εκπληκτική ευστοχία από την περιφέρεια, έβαλε δύσκολα στο «τριφύλλι», με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προχωράει σε αλλαγή όλης της πεντάδας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και με το σκορ στο -9 (28-17) για τους «πράσινους». Μοναδική πηγή κινδύνου για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έφτιαχνε και τελείωνε φάσεις μόνος του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν διαφορετικοί, σοβαρεύτηκαν και άρχισαν να ροκανίζουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φελντέιν. Από κει και μετά, ήταν θέμα χρόνου να πάρουν και τα ηνία στο σκορ οι «πράσινοι» και με τους Καλάθη και Φώτση πέρασαν και μπροστά (34-30).

Η σφικτή άμυνα, αλλά και τα «ζεστά» χέρια που είχαν από την περιφέρεια οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, άρχιζαν να αυξάνουν το σκορ υπέρ τους, με το ημίχρονο να κλείνει στο +10 (47-37).

Στο β’ μέρος, ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε με Καλάθη, Μποχωρίδη, Φελντέιν, Νίκολς και Σίνγκλετον με την εικόνα του αγώνα να έχει πάρει «πράσινη» μορφή. Έτσι δεν άργησε, λοιπόν, το «τριφύλλι» να ξεφύγει με +17 (60-43), έχοντας πολύ καλές συνεργασίες στην επίθεση, την ώρα που η άμυνα έμοιαζε απροσπέλαστη.

Τζέιμς και Παππάς έκαναν ό,τι ήθελαν τους αντίπαλους περιφερειακούς, σκόραραν είτε από μακριά, είτε με διεισδύσεις, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +22, 67-45! Οι παίκτες του Πεδουλάκη –που δοκίμαζε συνεχώς πρόσωπα και σχήματα- δεν άφηνε το πόδι από το γκάζι με τον Πατ Καλάθη να βάζει και τη δική του… πινελιά για το 74-51 στο 30′.

Οι δύο ομάδες στο τέταρτο δεκάλεπτο, κατέβασαν στροφές, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τους Πατ Καλάθη και Μποχωρίδη να τελειώνουν ότι φάση έπαιρναν. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα κύλησαν με εκατέρωθεν κακές επιλογές, με το τριφύλλι, βέβαια, να ξεπερνά την 30άρα και να επικρατεί 92-59 απέναντι σε μια Κύμη που «πνίγηκε» από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 37-47, 51-74, 59-92.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Μούσα 4, Γκριν 6 (1), Τουτζιαράκης 1, Σχίζας 5 (1), Σιγκούνας 5 (1), Τσούπκοβιτς 13 (3), Κατράνας, Τζώλος, Ψαθάς, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 2, Μόργκαν 15, Ελ Αμίν 8 (2).

Παναθηναϊκός Superfoods (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 6, Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 5 (1), Τζέιμς 8, Μποχωρίδης 5 (1), Πατ Καλάθης 4, Φώτσης 7 (1), Παππάς 17 (2), Φελντέιν 3(1), Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 14, Νικ Καλάθης 12 (1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...