ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πιο έτοιμος να το διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός

Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να υφίσταται κάτι που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στη περίπτωση του φετινού Παναθηναϊκού… Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς.

Πιο έτοιμος να το διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Παναθηναϊκός και στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στις αυγουστιάτικες ευρωπαϊκές εμφανίσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι εμφανίστηκαν  στη Λιβαδειά πειστικοί με κυρίαρχο ρόλο μέσα στο γήπεδο και έδειξαν με το καλημέρα ότι έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στη πράξη και όχι στα λόγια… Γρήγορη ομάδα με καλή κυκλοφορία που πρεσάρει ψηλά και παλεύει 90 λεπτά.

Η νίκη του τριφυλλιού δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής και ανάλυσης καθώς η διαφορά ποιότητας με τον Λεβαδειακό ήταν χαοτική και το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.  Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είναι γεμάτη σε όλα τα επίπεδα(ποιότητα, βάθος ρόστερ), ενώ το κίνητρο είναι τεράστιο και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι, ακόμη και ο Εμποκού που πήρε στη Βοιωτία μια πρώτη γεύση από την ομάδα και τον κόσμο της.

Το σημαντικότερο όμως πέρα από το πρώτο τρίποντο στη Σούπερ Λιγκα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει συνολικά ως οργανισμός ότι είναι ο πιο έτοιμος να διαχειριστεί την υπόθεση πρωτάθλημα. Και εξηγούμαι…  Ο Ολυμπιακός είναι στα χειρότερα του όσον αφορά τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα συγκρίνοντας τα ρόστερ. Την ίδια ώρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένοι, χωρίς ωστόσο να έχουν το βάθος του τριφυλλιού, ενώ κάνουν το λάθος να σκέφτονται ότι απλά χρειάζεται να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό… Ας συνεχίσουν έτσι.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σοφότερος και συνολικά ως οργανισμός έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του… Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τη διαχείριση των θετικών αποτελεσμάτων και τη φιλοσοφία του κόσμου του.

Οι πράσινοι αφήνουν τις φανφάρες και τις τυμπανοκρουσίες για τους άλλους και κοιτάνε την ουσία, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τις νίκες. Πλέον το τσιπάκι γυρίζει στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει συνέχεια στο αήττητο και να μπει με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με  βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα και καλή διαχείριση του αγώνα είναι δεδομένο ότι το τριφύλλι μπορεί να το καταφέρει. Αλλά είπαμε, θα είναι απλά ακόμη μία νίκη…

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.