ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΝ ΦΙΝΛΑΝΔΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέο συμβόλαιο στον Λουντ

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ρόμπιν Λουντ ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, βλέποντας τον ποδοσφαιριστή αναγεννημένο.

Νέο συμβόλαιο στον Λουντ

Ο Φινλανδός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και έκανε πολύ καλή προετοιμασία, κάτι που εχει χαροποιήσει ιδιαίτεερα τους ανθρώπους της ομάδας.

Ηδη, σύμφωνα με το goal, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020. Το υπάρχον λήγει 018. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και σύντομα οι δυο πλευρές θαδώσου τα χέρια.

Σύντομα θα επιτευχθεί και η οριστική συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ μέχρι τ2019, ενώ αναμένουμε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι και με τον Γιώργο Κουτρουμπή, που είναι ένας ποδοσφαιριστής – κλειδί για τον φετινό Παναθηναϊκό.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.